K2 zoekt K3 finaliste te gast bij DitisHelmond Radio

Aanstaande vrijdag 6 mei is het alweer de eerste vrijdag van een nieuwe maand en dat betekent: AARON D. ON AIR XL. Met studiogast Diede van den Heuvel.

Diede van den Heuvel komt uit Someren en nam deel aan de wedstrijd ‘K2 Zoekt K3’ op TV. Diede was lange tijd topfavoriet en haalde de finale, maar werd uiteindelijk geen nieuw K3’tje. Waar sommige deuren sluiten, gaan er weer andere deuren open. Zij heeft samen met de Vlaamse Remi de Smet een single opgenomen. Remi was ook een deelnemer van ‘K2 Zoekt K3’. Tijdens de opnames van het programma hadden ze veel tijd om met elkaar te praten en om al plannen te maken van zodra hun succesvolle avontuur bij K3 voorbij zou zijn.

Het liedje heet “Nog Even” . Het verteld een verhaal dat de luisteraars meeneemt naar een wereld waarin alle hedendaagse zorgen van de baan zijn. De single is inmiddels al meer dan honderd duizend keer gestreamd op Spotify.

Vrijdag zal Diede praten over haar deelname aan ‘K2 Zoekt K3’, de samenwerking met Remi en de bijbehorende single, en haar toekomstplannen.

Aaron D. On Air XL begint om 15:00u en is LIVE te volgen op de radio 107.2fm en via de live-stream op https://ditishelmond.nl/radio-live/  Presentatie is in handen van Aaron Dijsselbloem met dit keer Jens Smeets als sidekick.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.