Kaartverkoop Keiebijters toch van start

Ondanks de aanhoudende onzekerheid bereiden de Keiebijters zich toch voor op de organisatie van carnaval 2022. Morgen, donderdag 16 december om 9.00 uur start daarom de kaartverkoop voor de evenementen van het aanstaande carnavalsseizoen.

Tickets voor onder andere het KeieKletstoernooi, Hil Helmond Zingt en de Keijologische Hogeskool zijn online verkrijgbaar via www.keiebijters.nl/kaartverkoop.

Voorzitter Keiebijters Stichting Helmond, Peter Adriaans: “Als bestuur maken we continu een inschatting op basis van hoe de regels nu zijn. We houden daarin alle opties open en blijven positief. In deze tijden gunnen we iedereen namelijk de hoop op dat Carnaval wel door kan gaan, ook al is dat mogelijk in een aangepaste vorm.” Bij ieder evenement zijn de dan geldende maatregelen leidend. “We houden de tickethouders goed op de hoogte van eventuele wijzigingen. Zodra een evenement niet kan doorgaan, dan krijgen de tickethouders hun geld terug of kunnen ze ervoor kiezen om het kaartje voor dat specifieke evenement door te schuiven naar 2023.”

Kijk voor het volledige carnavalsprogramma op www.keiebijters.nl en volg de social media van de Keiebijters voor het laatste nieuws.

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.