Kaartverkoop Show- en Zwetsavond De Kluppels van start

De Kluppels hebben weer een prachtige line-up voor de Show- en Zwetsavond. Met kletsers als Jasper van Gerwen en Freddy van den Elzen staan er top tonpraters op de planken in hoftempel De Geseldonk. Het programma wordt opgevuld met amusement van Ta Daa en Applaus. De avond voor de lachspieren is op zaterdag 12 februari.

Op het programma staan: Jasper van Gerwen, Iveke van Gerwen, Applaus, Freddy van den Elzen, Ta Daa, Peter van der Maas.

De Show- en Zwetsavond begint om 19.30 uur. De zaal gaat om 18.30 uur open. Uiterlijk 19.15 uur sluiten de deuren. De kaartjes kosten € 13,- per persoon, exclusief servicekosten. De garderobe voor deze avond is gratis. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Vanaf dit jaar zijn de kaarten alleen te bestellen via de website Helmondtickets.nl (https://www.helmondticket.nl/product/show-en-zwetsavond-kluppels-12-feb-2022/ )

Voorheen was het gebruikelijk om te werken met stoelreservering. Met het nieuwe online verkoopsysteem wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om zelf een plaats in de zaal te kiezen. Dit betekent dat wanneer een online bestelling is gedaan, direct een digitaal toegangsbewijs in de mail komt. Bij binnenkomst kunnen bezoekers zelf een plaats kiezen. Bij reservering voor grotere groepen bestaat de kans dat niet iedereen bij elkaar kan zitten.

De carnavalvereniging blijft afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen van de rijksoverheid. Voor meer informatie en het complete carnavalsprogramma: www.kluppels.nl of Twitter en Instagram via @houtsekluppels of Facebook via Houtse.Kluppels.

Een archieffoto van de Show- en zwetsavond in 2018 (Foto: Anja Donkers)

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.