Kamermuziekconcerten Theo Driessen weer van start

De concerten van Kamermuziekcyclus Theo Driessen beginnen weer, maar wel met een aantal veranderingen.  

In het Theo Driessen Instituut kan er geen 1,5 meter afstand gehouden worden als de hele zaal vol zit. Daardoor is er besloten om de concerten te verplaatsen naar de Bethlehemkerk (Sperwerstraat 2 in Helmond). Maar ook daar kan het niet vol zitten. Er is door de cyclus dus besloten dat elk concert twee keer plaatsvind, elk maximaal 1 uur. Tussen de beide concerten zit een tijdsverloop van 30 minuten.

Het concert van het Storioni Trio van 11 oktober wordt verplaatst naar 25 oktober, bezoekers zijn welkom om 14.00 uur of om 15.30 uur, dus 2 keer hetzelfde concert zonder pauze en maximaal 1 uur, de resterende drie concerten kunnen op de geplande data doorgaan; weliswaar met aanvang om 14.00 uur of om 15.30 uur , hetzelfde concert zonder pauze en maximaal 1 uur.

De entreeprijs is € 18,- , er is geen mogelijkheid voor consumptie in verband met de geldende Corona-maatregelen, kaarten zijn te koop via www.kamermuziekcyclus-tdi.nl voor de eerste twee concerten van het Storioni Trio op 25 oktober en het concert op 13 december met Lucie Horsch en Thomas Dunford.

Maatregelen:

Ieder wordt dringend verzocht om bij klachten thuis te blijven. Ook wordt ieder dringend verzocht om 1,5 meter afstand jegens elkaar in acht te nemen en de handen te desinfecteren.  De mannelijke leden van het bestuur zijn aangesteld als ‘Corona-scouts’. Zij zullen de bezoekers toelaten tot de entree-ruimte en leiden naar de kassa. Vervolgens zullen de scouts de bezoeker leiden naar zijn/haar plaats in de zaal. Naast elke persoon (met uitzondering van gezinsleden, die naast elkaar kunnen zitten) worden telkens drie stoelen vrijgehouden.

Er kan geen gebruik gemaakt worden van de garderobe. De bezoeker wordt verzocht tijdens het applaudisseren niet te gaan staan. Bezoekers mogen niet vrij rond lopen. Bij het verlaten van de zaal dienen de instructies van de scouts opgevolgd te worden; bezoekers dienen per rij de zaal te verlaten. Omdat het plaatsnemen in de zaal veel tijd vergt, wordt de bezoeker verzocht om ruimschoots op tijd te komen.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *