Karin van Tuijl 10.000ste lid Facebookgroep

Het was al even aangekondigd: Het 10.000ste lid van de DitIsHelmond Facebookgroep krijgt een taart. Inmiddels is de grens van 10.000 ruim gepasseerd en Karin van Tuijl was de gelukkige winnares.

,,Ik win normaal nooit wat”, lachte Van Tuijl toen ze de taart kwam ophalen. ,,Ik ben bij de Facebookgroep terecht gekomen via via. Ik las op iemands Linked-In een bericht van de groep dat werd gedeeld. Ik was al lid van veel groepen over Helmond, maar nog niet van DitIsHelmond. Ik zag dat ik wat nieuws had gemist en heb besloten om lid te worden.”

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.