Kei-Oranjebal op carnavalszaterdag in De Traverse

Na twee jaar gedwongen afwezigheid organiseren de Keiebijters en C.V. Oranjebuurt op carnavalszaterdag 18 februari de vierde editie van het Kei-Oranjebal in De Traverse in Helmond. Vanaf 20.00 uur vindt het feest plaats in drie verschillende zalen met ieder eigen entertainment en gethematiseerde aankleding.

Ook dit jaar is er weer een thema gekoppeld aan het bal, namelijk ‘Welcome to the Jungle’. De best verklede gasten vallen in de prijzen.

The Mighty Jungle

The Mighty Jungle is de grote zaal waar op het hoofdpodium diverse bands en artiesten optreden. De Tilburgse carnavalsband Veul Gère treden ze op met onder andere hun hitsingles Solo, De Gròzzie van mèn Buurvrouw en Wa trèkte oan. De Lampegastuh bestaat uit het drietal Jordy, Gert-Jan en Ricky. In hoog tempo draaien ze van freestyle tot urban en de set zit vol met eigen remixen. Bonte Carlo heeft twee van Nederlands grootste muziekstromingen gecombineerd tot een eigenzinnige sound; ‘PDM’ (Party Dance Music). ‘Gullie’ is bekend van feesthits als Waar Is Mustafa!?, Brabant Mijn Land, Pils en Genderneutraal. Uiteraard komen De Knallers ook langs om er een feest van te maken.

The Ameezing River

Het restaurant in De Traverse, Beer & Beefs, wordt omgebouwd tot The Ameezing River. Het muzikale duo Paul & Pelle spelen live muziek; van kleine, gevoelige ballads tot rock en zelfs een ‘urban medley’. Ook de prijswinnende kapel van het Prijsbloaze, Blaaskapel Blazarus uit Dordrecht en De Durbloazers uit Helmond zorgen tussendoor dat de opgebouwde feeststemming wordt vastgehouden.

The Silent Swamp De kleinere zaal boven wordt omgeturnd tot The Silent Swamp. Deze naam verraadt het al, want hier is plezier gegarandeerd met de silent disco.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *