Kermisfanaten kunnen naar Deurne

De zomerkermis in Helmond start pas op 7 juli. Maar voor de kermisfanaten in Helmond is er binnenkort alvast een mooie uitwijkmogelijkheid: de kermis in Deurne. De eerste attracties zijn afgelopen dagen gearriveerd in Deurne. De kermis start vanaf komende vrijdag.

Nog een paar dagen geduld dus. Maar dan heb je ook wat. Zoals de Turbo Polyp. Of de Reactor en Air race bungee, die ook dit jaar weer van de partij zijn. En helemáál nieuw is de spectaculaire Fireball. Daarnaast is er dit keer een andere Grand Caroussel en is de Curly Chips-kraam compleet nieuw voor Deurne.

Grote attracties

Dit jaar kun je genieten van een hoop grote attracties: de Break Dance, X Factory, Speed Booster, Cake Walk, Reactor, Autoscooter, Fireball, Cocoon Rupsbaan, Air race Bungee, Turbo Polyp en VR Experience. Verder zijn er verschillende spel- en gokzaken zoals de Grijpkranen, Lijntrek, Schietsalon, Ballenfontein, Pusher, Pijl en Boog, Lucky Duck, Bussensport, Skeeball, Aqua Blasta, Pink Date en Kamelenrace. Kinderen kunnen hun hart ophalen bij de Draaimolen, Race ‘o Rama, Mini Zweefmolen, Buggy’s, Trampolines en de Wipe Out.

Eetzaken

Natuurlijk mogen ook de eetzaken niet ontbreken. Verspreid over het centrum van Deurne vind je onder andere de Gebakkraam, Nougat Suikerwerken, de Viskraam, Pinda/Popcorn, Suikerspin, Poffertjessalon, Curly Chips, Snacks/Friet, Churros, Loempiakraam, Fried Chicken en de IJssalon.

[Foto: Kermis Deurne]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *