Kerstconcert met Phileutonia

Op zondagmiddag 19 december geeft K.S.H. Phileutonia een kerstconcert in de Bethlehemkerk, Sperwerstraat 2 in Helmond. Tijd: 15:00 – 16:00 uur. I.v.m. de coronaregels is dit concert alleen voor enkele genodigden, maar voor alle anderen is het via live stream toegankelijk.

Een spetterend en afwisselend programma van bekende en minder bekende kerststukken gespeeld door het harmonieorkest van K.S.H. Phileutonia. Daar wordt u op getrakteerd als u via live stream gaat luisteren naar het kerstconcert op 19 december.
Voor veel mensen gaan de feestdagen over gezelligheid en verbondenheid met vrienden en familie. En dat is een gedachte die zeer van toepassing is bij K.S.H. Phileutonia. Verbondenheid tussen jong en oud, het gevoel van een warm samenzijn en gezelligheid en verbondenheid met muziek. Dit komt ook goed naar voren in het kerstconcert. Zing gezellig mee met de vrolijke deuntjes van bekende kerstliederen en laat u verrassen door de mooie klanken van Phileutonia! Een sfeervolle muzikale opmaat naar de kerstdagen.
De live stream kunt u volgen via de link op de homepage van Lambertus Concerten.
Lambertus Concerten wenst u, samen met Phileutonia, veel kijk- en luistergenot.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Stichting Lambertus Kerkconcerten Rene

Concertccyclus in het Auditorium Elkerliek Ziekenhuis. Podium voor Helmondse ensembles, daarnaast internationale artiesten en educatieve projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *