De kerstpakkettenactie van DitisHelmond, in samenwerking met een plaatselijke supermarkt, was een groot succes. Inwoners van Helmond konden iedereen aanmelden. Wie kwamen in aanmerking voor een kerstpakket? Er is veel op gereageerd en we hebben een selectie gemaakt.

Lia Stoop is een bekend gezicht van Omroep Helmond. Zij ging met de cameraman op pad om de inwoners te verrassen met een mooi kerstpakket.

Lia werd niet zomaar overal binnengelaten waar zij aanbelde. Gelukkig kwamen de aangevers mee zodat de ontvangers begrepen waarom juist zij werden verrast met een kerstpakket.

De prachtig gevulde kratten van de kerstpakkettenactie van DitisHelmond werden bezorgd bij een kennis, een dochter, een broer, een vriendin van een moeder en bij een moeder….

Het team van DitisHelmond maakt een rondje door Helmond en bracht de pakketten thuis. De kerstpakketten werden dankbaar in ontvangst genomen. Er waren veel blije gezichten en veel ontroerende momenten.

De Kerstpakkettenactie van DitisHelmond werd blij omarmd door de inwoners. Wellicht dat de actie volgend jaar kan worden herhaald.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *