Kerstuitzending DitisHelmond-radio Klassiek

Het is inmiddels traditie geworden dat DitisHelmond Klassiek op eerste kerstdag van 10.00 tot 12.00 uur haar radio-uitzending verzorgt. Tijdens deze uitzending is er plaats voor veel mooie (klassieke) kerstmuziek, voor informatie over leuke kerstactiviteiten en voor kerstgedichten en kerstgedachten.

Enkele bekende Helmonders, onder wie burgemeester Elly Blanksma en voorzitter Jasper Ragetlie van DitisHelmond, zullen live in de uitzending hun kerst -en nieuwjaarswensen aan de luisteraars overbrengen.

In het tweede uur een gesprek met mevrouw Prof. Dr. Eveline de Bont van de Raad van Bestuur van het Elkerliek Ziekenhuis.

De mogelijkheid om in te bellen en eigen kerstwensen over te brengen is natuurlijk ook weer aanwezig, Tijdens de uitzending wordt het telefoonnjummer daarvoor bekend gemaakt.

Luisteren naar deze uitzending vol sfeervolle kerstmuziek is een prachtige manier om samen met het gezin eerste kerstdag te vieren. Dat kan via 94.4 op de kabel. 107.2 in de ether en natuurlijk via www.DitisHelmond.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *