Kerstvakantie met Jibb+

Na al het harde werk is er natuurlijk ook weer tijd voor vakantie. Heb jij zin om lekker fanatiek het jaar uit te gaan?! Tijdens de kerstvakantie organiseert Jibb+ natuurlijk weer super leuke activiteiten! Zo kunnen jullie gaan kunstschaatsen, ijshockeyen, meedoen aan de wintergames en dansactiviteiten voor verschillende leeftijden. Ook freerunnen, tafeltennissen, zaalhockey, volleyballen en verschillende vecht/verdedigingssporten als Ji Jitsu, boksen en kickboksen komen aan bod tijdens de kerstvakantie. Heb jij zin om weer lekker te bewegen, kijk dan snel op de website welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden. Het aanbod loopt uiteen van groep 1 t/m groep 8, inclusief activiteiten voor het Speciaal Onderwijs. Schrijf je snel in zodat jij er zeker van bent dat je mee kunt doen bij je favoriete activiteit.

Aanmelden kan vanaf maandag 30 november(9.00 uur) t/m woensdag 16 december 2020.
Kosten €2,50 per activiteit m.u.v. een aantal duurdere of gratis activiteiten.

Bekijk alle activiteiten incl. kosten, locatie en datum/tijd op www.jibbplus.nl en meld je aan!
VOL=VOL.

Kunt u de bijdrage van de activiteit niet betalen, dan kunt u een beroep doen op Stichting Leergeld (www.leergeld.nl/helmond).

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door JIBB Helmond

Jibb+ draagt bij aan een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen, waarbij extra aandacht is voor het verkleinen van gezondheidsverschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *