Samen met lokale ondernemers laat Helmond Marketing de kerstwensen van inwoners uitkomen. Mensen kunnen een wenskaart ophalen bij verschillende ondernemers in Helmond. Tussen 8 december en 24 december mag iedereen een wens indienen èn misschien komt die wens dan uit.

De wenskaarten zijn verkrijgbaar bij verschillende ondernemers in het centrum. De ondernemers die meedoen zijn vanaf 8 december herkenbaar aan de poster bij de voordeur. Het is nog niet bekend welke ondernemers deelnemen. In verband met de geldende coronamaatregelen hangt Helmond Marketing de wenskaarten zelf op in de wensboom. De wenskaarten kunnen ingeleverd worden bij de ondernemers zelf of in de brievenbus bij de huiskamer van de Kerstman, Elzapassage 49-51.

Hoe komt de wens in de boom te hangen?
Helmond Marketing zal een selectie van de wensen maken om die in de kerstwensboom te hangen. Alleen de wens komt in de boom te hangen. Uiteraard de contactgegevens niet. De contactgegevens blijven in het bezit van Helmond Marketing en zullen alleen gebruikt worden indien zij contact met iemand opnemen voor het vervullen van een wens. Na de actie worden alle gegevens verwijderd.

De kerstwensboom staat vanaf 8 december tot met 4 januari op de Markt in het centrum van Helmond.

Klik hier voor de actie voorwaarden

Klik hier voor meer informatie

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Fee Roelofsen

Fee Roelofsen Stagiaire redactie DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *