Kick-off Sportloket: Uniek Sporten de Peel

Onze droom: voor iedereen een passende beweegplek!

Uniek Sporten de Peel nodigt trainers, bestuurders, zorgpartners, docenten en andere geïnteresseerden uit voor de Kick-off op woensdagavond 22 november. Deze samenwerking tussen de gemeenten Helmond, Deurne, Laarbeek, Gemert-Bakel, Someren, Asten en de Amy Siemons Foundation zetten zich in voor sport en bewegen voor mensen met een beperking. Op de avond worden er inspirerende sessies georganiseerd op verschillende thema’s als een introductie in de gehandicaptensport, sporten met gedragsproblematiek, herkennen van mensen met een beperking, autisme in teamverband, mogelijkheden voor verenigingen en samen werken aan de toekomst.

Bent u geïnteresseerd in deze avond of kent u iemand die hier interesse in heeft? Mail dan voor 15 november naar unieksportendepeel@gmail.com, dan nemen we contact met u op.  Delen mag!

 

Datum: 22 november | Tijd: 19.00-21.30 uur | Locatie: Cacaofabriek Helmond | Kosten: gratis

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Jibb+

Jibb+ draagt bij aan een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen, waarbij extra aandacht is voor het verkleinen van gezondheidsverschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *