De Kindervakantieweek in Brandevoort was de eerste week van de vakantie. Het stond dit jaar in het teken van ter land, ter zee en in de lucht. 700 kinderen hebben hieraan deel genomen.

Het was voor de twaalfde keer dat de kindervakantieweek werd georganiseerd. Het bestaat uit sport en spel. Susanne Derks, pr en communicatie van K.V.W. Brandevoort, vertelt dat het weer een groot succes was. Gelukkig werkte het weer ook goed mee, het was heerlijk weer. Op donderdag was het uitje, een dagje Toverland voor de wat oudere kinderen. De jongere kinderen zijn naar Dippie Die Doe geweest en Speeltuin Helmond West.

Volgend jaar wordt de Kindervakantieweek zeker weer georganiseerd.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.