Kletsmiddagen in 2022 en kletsavonden in 2023 in de Fonkel

Na 2 coronajaren zijn ze er weer, de gezellige oitperbeermiddagen en de kletsavonden.

Oitperbeermiddagen

Op 4 en 11 december zijn de gratis te bezoeken, kei gezellige oitperbeer-middagen in de Fonkel. Met de Perbeersels van diverse kletsers/tonproaters, geregisseerd door John van Lanen en gepresenteerd door Bert van der Heijden. Muzikale omlijsting door muziekkapel Ragazzi en medewerking van de Dansgardes van de Rampetampers. Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.00 uur.

Kletsavonden en voorverkoop

Op 4 december wordt ook gestart met de voorverkoop van de twee afwisselende oergezellige zittingsavonden in de Fonkel, op vrijdag 27 januari 2023 en zaterdag 4 februari 2023. Beide totaal verschillende avonden met kletsers en amusement. Op Vrijdag zal de muzikale omlijsting plaatvinden door de Durbloazers. Op Zaterdag door de Vlierländer Musikanten. Aanvang 19.30 uur, zal open om 19.00 uur.

De kaartjes kosten per avond € 12,00. Mocht u beide avonden willen komen, dan is er een passe-partout voor € 20,00. Naast de voorverkoop voor deze avonden in de Fonkel, kunt u vanaf maandag 5 december ook terecht bij Primera de Luifel in winkelcentrum de Bus.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.