Onder de naam Koffie en Klets werd op zondag 25 september in de stad een nieuw project gelanceerd. Gezamenlijk ontbijten! De organisatie lag in handen van de LEVgroep, Helmond Marketing en We Care. Het is een project waar de bewoners in Helmond gezellig samen kunnen ontbijten in het centrum van Helmond.

De ondernemers die aan het project Koffie en Klets deelnamen waren De Deftige Aap, Rest-O-Ricus en Zien. Daar stonden  heerlijke ontbijtjes klaar voor iedereen die eens gezellig wilden klessebessen met andere bewoners van Helmond maar vooral ook met de jeugd. We Care mensen stonden aan de deuren bij de ondernemers en heetten iedereen welkom en begeleidden hen naar binnen waar zij weer ontvangen werden en naar een ontbijttafel werden gebracht.

Mhamed Yahia van de LEVgroep en Linda Haverkamp van Helmond Marketing waren trots want de complimenten van de (oudere) bewoners bleven komen. Ook waren er alleenstaanden die kwamen ontbijten en zij vertelden blij hoe fijn het was om met iemand te kunnen praten bij het ontbijt. Het was dus een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar…

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.