Kom in beweging in de meivakantie

In de meivakantie heeft Jibb+ een ruim aanbod aan activiteiten voor basisschoolkinderen. De activiteiten worden verzorgd in samenwerking met Helmondse sportaanbieders. Je kunt je inschrijven via de website van Jibb+, www.jibbplus.nl.

Van waterpolo tot beachgames

Er is deze vakantie een verrassend aanbod aan activiteiten. Wat dacht je van korfballen bij de Kangoeroeklup? Of zijn de bosspelen meer iets voor jou? “We gaan hockeyen, handballen en kickboksen. Ook bieden we waterpolo, levend stratego, beachgames en verschillende urban sports aan”, vertelt Giel Swinkels, buurtsportcoach bij Jibb+.

Op moestuin-avontuur met het hele gezin!

Naast activiteiten die gericht zijn op sport bieden ze deze vakantie ook activiteiten aan die in het teken staan van gezond eten. Zo kunnen de kinderen op moestuin-avontuur samen met de ouder(s). Je krijgt een rondleiding in de moestuin en maakt samen kruidenboter en kruidenthee. Ook gaan jullie een mini-moestuin maken!

In beweging tijdens de vakantie

Jibb+ organiseert in samenwerking met sportverenigingen iedere vakantieperiode diverse sport- en beweegactiviteiten voor alle basisschoolkinderen in Helmond. Giel: “Dit is het ideale moment om in beweging te komen en misschien wel jouw sport te ontdekken.”

Schrijf je in!

Je kunt je inschrijven op www.jibbplus.nl. Wees er snel bij, want vol=vol! Mocht je de activiteit niet kunnen betalen, dan kun je een beroep doen op Stichting Leergeld!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Jibb+

Jibb+ draagt bij aan een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen, waarbij extra aandacht is voor het verkleinen van gezondheidsverschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.