Koninklijke Onderscheiding voor Rob Aarts uit Helmond

Rob Aarts ontving woensdagavond 28 oktober een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Elly Blanksma. Dit gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering van Korfbalclub DSC in Eindhoven. De burgemeester liet via een livestream weten dat het Zijne Koninklijke Hoogheid heeft behaagd de heer Aarts te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij nam na 8 jaar afscheid als voorzitter van DSC.

Later op de avond kreeg Aarts de versierselen opgespeld door zijn echtgenote, vanwege de coronaregels in aanwezigheid van burgemeester Blanksma, maar die stond op gepaste afstand.

Rob Aarts heeft ruim 30 jaar allerlei functies bij de Eindhovense Korfbalvereniging DSC (voorheen KV DETO) bekleed. In 1989 werd hij lid van de korfbalvereniging en werd hij direct trainer/coach. Later werd hij trainer/coach van breedte-korfbalteams en in 1997 bestuurslid technische zaken (1997-2012). In 2012 volgde de logische stap tot voorzitter van de Korfbalvereniging DSC met 450 leden.

Aarts organiseerde in 2014 het informele overleg tussen de korfbalverenigingen in de regio Eindhoven. Dit gaf regionaal een geweldige impuls om zo kennis te delen en “Samen Sterker” te worden.

Foto’s: Knoops Fotografie

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Jurre Sampers

Stagiaire DitisHelmond Mijn grootste droom is schrijver worden. Mijn grootste doel is een boek te kunnen uitgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *