Koninklijke versierselen voor Anne Regts van IVN Helmond

Tijdens de receptie ter ere van het 40-jarige IVN kwam burgemeester Elly Blanksma afgelopen weekend Anne Regts verblijden met een Koninklijke Onderscheiding. Hij werd benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau. Anne Regts behoort tot de mede oprichters in 1982 en bleek daarna een drijvende kracht binnen de organisatie IVN.

Het jubileum werd groots gevierd met onder andere een fototentoonstelling in de Cacaofabriek, die op zaterdagmiddag officieel werd geopend door wethouder Arno Bonte. Ruim 30 natuuropnames zijn daar tot 21 augustus te bewonderen. Bovendien werden er vier winnaars geëerd die eerder meededen aan de IVN-fotowedstrijd tijdens de afgelopen vier seizoenen.

Anne Regts organiseerde vele cursussen en natuurexcursies en daarnaast maakte hij ook lange tijd deel uit van het bestuur. Naast Anne Regts werden ook andere jubilarissen gehuldigd: Stan Sanders wegens 25 jaar lid en Mies Leenhouwers (postuum) wegens 40 jaar lid. Tijdens de receptie werd een speciaal door leden geschreven jubileumboekje ‘Natuurlijk Helmond’ gepresenteerd.
Zondagmiddag werd de jeugd van speeltuin Helmond-West verblijd met een natuuractiviteit waar bijna 100 kinderen aan meededen.

Anne Regts (r) laat trots de onderscheiding zien

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.