Nieuwe concertreeks Krienouwa in Cacaofabriek

Op 22 oktober is in ‘De Cacaofabriek’ de aftrap van een nieuwe concertreeks: deze keer komen de bands uitsluitend van eigen bodem. De betere bands uit (of roots met) Helmond krijgen eindelijk het podium wat ze verdienen.

De mensen achter de band Hillstone zagen  het al een tijdje met lede ogen aan; Helmondse bands zijn nauwelijks te zien op de locale grote podia, ondanks dat er ontzettend veel talent in Helmond te vinden is. De ‘stille coronatijd’ grepen ze aan om actie te ondernemen om aandacht te vragen voor deze ‘vergeten’ groep en kregen uiteindelijk gehoor bij Wim Strijbosch, programmeur van de Cacaofabriek.

‘Krienouwa’ is de naam die de Cacaofabriek bedacht voor dit evenement met hart voor de eigen stad. Op 22 oktober krijgt Hillstone de primeur. De band is met zijn ijzersterke frontman en twee rock-lady-backingvocals een zeer energieke en showvolle Rockband. Rock met Blues/Funk/Pop invloeden, maar Hillstone knalt ook met de ‘vet harde gitaren rock’. Kortom: een tribute aan de beste rocknummers aller tijden. Hillstone speelde al op veel podia in de regio, zoals ‘City Fest’, Café Wilhelmina en op het inmiddels heel populaire Tramkade-terrein in Den Bosch.

Een geweldige opwarmer is de band Kings&Jokers, met pakkende blues/rock sound. Muzikanten die hun sporen op de intieme en sfeervolste podia in de regio al verdiend hebben.

Kaarten voor Krienouwa zijn online en bij de kassa van de Cacaofabriek te krijgen. Kosten zijn €10,- kaartje. Aanvang 20.45 uur.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door De Cacaofabriek

De Culturele Hotspot. Kom en Geniet Van Muziek, Kunst, Film en Lekker Eten! Popmuziek ervaren · Zaal huren · Eten in de brasserie · Films bekijken · Exposities bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *