Kuijpers ontvangt predicaat Koninklijk

Technisch dienstverlener Kuijpers uit Helmond viert dit jaar het 100-jarig jubileum en is in dit bijzondere jaar door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander onderscheiden met het predicaat Koninklijk. Zaterdag 11 september ontving de familie Kuypers het predicaat Koninklijk, uit handen van Commissaris van de Koning Ina Adema en de burgemeester van Helmond, Elly Blanksma. Algemeen directeur Aukje Kuypers nam de bijzondere erkenning in ontvangst, samen met broer Bas Kuypers (strategie en innovatie) en vader Wim Kuypers (derde generatie en nog steeds betrokken bij Kuijpers als commissaris).

In 1921 startte Petrus Gerardus (Piet) Kuijpers als zelfstandig lasser en installateur. Ongetwijfeld realiseerde hij zich toen niet dat zijn onderneming uit zou groeien tot een landelijk opererend familiebedrijf, met inmiddels de vierde generatie aan het roer. Nu – honderd jaar later – viert technisch dienstverlener Kuijpers zijn 100-jarig jubileum, met inmiddels ruim 1300 medewerkers.

De uitreiking van het predicaat Koninklijk vond plaats tijdens het Kuijpers Familiefestival. Op het feestelijke terrein dat speciaal was opgezet rondom het kantoor van Kuijpers in Helmond, was het hele weekend – coronaproof – van alles te doen voor collega’s en hun gezinnen. Extra bijzonder om juist in dit weekend deze bijzondere onderscheiding in ontvangst te mogen nemen.

Burgemeester Elly Blanksma twitterde na de uitreiking: “Het predicaat Koninklijk is met recht een kroon op hun werk! Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!”

Foto: bron Elly Blanksma via Twitter.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Gemeente Helmond afd. Persdesk

Bron: Gemeente Helmond afd. Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *