Lage bromgeluiden houden Brouwhuis uit de slaap

Momenteel ontvangt de Wijkraad Brouwhuis verschillende klachten over geluidsoverlast. Buurtbewoners maken melding van ‘lage bromgeluiden’, die vooral ‘s nachts als heel storend worden ervaren.

“Wij willen buurtbewoners heel graag helpen om dit probleem op te lossen, maar daarvoor hebben we wel meer concrete gegevens nodig”, aldus de wijkraad. Waar komt bijvoorbeeld het geluid vandaan, is dat duidelijk? In welke delen van de wijk ervaren mensen die geluidsoverlast? Hoe vaak hebben ze daar last van? En op welke momenten gedurende de dag of nacht? We horen het heel graag. Zo gauw we meer gegevens hebben, kunnen we ook gerichter actie gaan ondernemen.”

Mensen die een melding willen maken met daarin zoveel mogelijk antwoorden op bovenstaande vragen, kunnen dat doen via het emailadres van de wijkraad: wijkraad@wijkraadbouwhuis.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Yvonne Stienen Reply

    Ik hoor dit al jaren. Vooral ‘s avonds en ‘s nachts. Komt van het industrieterrein aan de Rochadeweg. Het zou komen de koelinstalaties van een bedrijf en/of de vrachtwagens van een vleesverwerker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *