Lance Duijvestijn tekent contract bij Helmond Sport

In navolging van Dean van der Sluijs heeft Helmond Sport weer een talentvolle speler aan zich weten te binden. De 21-jarige Lance Duijvestijn komt transfervrij over van ADO Den Haag en tekent (onder voorbehoud van de uitkomst van de medische keuring) een contract voor één seizoen bij Helmond Sport met een optie voor nog één jaar.

De voormalig jeugdinternational van Nederland Onder 15 doorliep vanaf tienjarige leeftijd de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Tijdens zijn uitstapje van één seizoen naar NEC maakte hij voor de Nijmegenaren tegen Cambuur Leeuwarden zijn debuut in het betaalde voetbal. Afgelopen seizoen 2019-2020 maakte hij furore bij Jong ADO Den Haag (uitkomend in de Derde Divisie Zondag) door als middenvelder maar liefst
elf maal te scoren in 21 wedstrijden. Zo tekende hij in de met 4-2 gewonnen wedstrijd tegen Gemert voor alle vier de Haagse doelpunten.

Als testspeler was Lance Duijvestijn al twee oefenwedstrijden actief in de formatie van Wil Boessen. Allereerst in de met 0-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen MVV, en afgelopen zaterdag nam hij tegen De Graafschap de openingstreffer voor zijn rekening.

Foto: Helmond Sport

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *