Land van de Peel lanceert gratis toeristisch magazine

De Peel is een toeristisch magazine rijker met de lancering van het nieuwe Land van de Peel magazine. Een magazine met 99 pagina’s bomvol inspiratie over het Land van de Peel.

Het Land van de Peel magazine is vanaf donderdag 14 april gratis verkrijgbaar bij de toerismebureaus en diverse culturele en toeristische locaties in de Peel.

In het magazine staan fiets- en wandelroutes, uitjes, een lijst met niet te missen tips voor een bezoek aan de Peel. Het magazine staat bomvol inspiratie voor zowel inwoners van de Peel als bezoekers.

Haal een gratis exemplaar op
Het magazine is vanaf donderdag 14 april gratis op te halen bij de VVV’s in Helmond, Asten, Deurne en Gemert-Bakel, bij de Gastvrije Ambassadeurs van Toeristisch Laarbeek, TIP Someren en bij een groot aantal ondernemers en musea in de regio.

Bezoek voor meer informatie over het magazine, de afhaalpunten en inzage in de digitale versie: www.landvandepeel.nl/magazine.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.