Land van de Peel: winnaars herfst fotowedstrijd bekend

Begin oktober heeft Land van de Peel een fotowedstrijd opgezet om door de ogen van de inwoners het Land van de Peel te laten zien. Zij hebben prachtige en vooral ook verrassende foto’s mogen ontvangen vanuit de hele regio! Van paddenstoelen, herten tot aan prachtige herfstkleuren in de natuur. De Herfst in het Land van de Peel is een fotogeniek seizoen gebleken.

Er zijn ruim 160 foto’s ingestuurd. Samen met drie topfotografen uit de regio, Gerard van Hal, Tahné Klein en Antoine van de Laar, hebben ze de inzendingen bekeken. Uit alle inzendingen hebben ze samen met de jury de favorieten gekozen. Uit deze selectie is juryprijs en publieksprijs gekozen.

Martin van Berloo heeft met zijn mysterieuze foto van het processiepark in Handel de juryprijs gewonnen. De aandoenlijke foto van Mieke van Helvoirt met twee lieveheersbeestjes op paddenstoelen heeft de publieksprijs gewonnen.

Het Land van de Peel is in alle seizoenen prachtig en ze zetten de fotowedstrijd dan ook door in de winter en verder naar 2023. Kijk voor meer informatie over de winter fotowedstrijd www.landvandepeel.nl/winter.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.