Landschapsfotografie Het Goor met Kiek Nauw

Helmond

IVN fotowerkgroep Kiek Nauw organiseert op 15 mei een wandeling in natuurgebied Het Goor met fotografen Fred Asmussen en Antonie Elemans voor deelnemers die willen leren over landschapsfotografie.

Asmussen en Elemans zijn beide lid van de IVN fotowerkgroep Kiek Nauw. Ze laten deelnemers tijdens de wandeling zien hoe ze als fotografen kijken naar de omgeving, welke compositieregels ze gebruiken, wat ze doen met lichtomstandigheden, hoe ze diepte creëren en nog veel meer met betrekking tot landschapsfotografie.

Iedereen kan meedoen aan de wandeling. Een dure camera is niet nodig, ook met een smartphone is deelname mogelijk. De wandeling door Het Goor duurt ongeveer twee uur en is enkele kilometers lang.

Er is plek voor 15 deelnemers en opgeven kan via het sturen van een mail naar info@kieknauw.nl.

Verzamelplaats

15 mei 2022 om 14.00 uur

Slagboom aan het einde van de Goorse Baan, doorrij- den bij Goorsebaan 16, 5706 LG Helmond

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door IVN Helmond

Het IVN is het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Overal in het land bestaan lokale IVN-afdelingen die zijn aangesloten bij de landelijke vereniging. De vereniging organiseert activiteiten die schoonheid van de natuur te laten ervaren. Het streven daarbij is het stimuleren van plezier, verwondering en aandacht, betrokkenheid, zorg en verantwoordelijkheid voor natuur en milieu. Het IVN wil het natuur- en milieubesef bevorderen in de breedste zin van het woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.