Op vrijdag 17 maart 2023 vindt in Wijkhuis De Geseldonk de eerste Minoreditie van het jaar plaats. Dat betekent dat middelbare scholieren in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar weer lekker uit hun dak kunnen gaan!

De line-up is ook deze keer weer veelbelovend. Alessio en Leev zijn twee fantastische live-artiesten die de tent op z’n kop zetten. Ook Lanterfantje is deze keer op het podium te vinden! Zij hebben de afgelopen weken meerdere keren het nieuws gehaald met hun nieuwste nummer “Ladders Zat”, wat de carnavalskraker van 2023 bij Omroep Brabant is geworden! Deze act wil je echt niet missen!

Verder kun je genieten van optredens van o.a. DJ’s Luuk & Stijn, DJ SEMco & MC Naus en Dancaholics, welke zal zorgen voor een spetterende afsluiter.

Daarnaast komt er deze editie een rapper optreden. Dit is niemand minder dan EXO, een lokaal talent dat hard aan de weg aan het timmeren is! En je kunt weer op de foto bij de photobooth.

Tickets kosten slechts 4,- euro (excl. service- en transactiekosten) en zijn verkrijgbaar via onze website www.minorhelmond.nl. Check hier ook meteen het reglement, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Consumpties kosten bij Minor 1,- euro en de garderobe is gratis.

Ook beveiliging, verkeersregelaars, EHBO en diverse vrijwilligers zullen weer aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Minor

Minorfeesten zijn te gekke frisfeesten speciaal voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar. Op die leeftijd mag je nog niet op stap, maar dat wil niet zeggen dat je niet uit je dak kan gaan! Tijdens deze feesten zal er natuurlijk geen alcohol geschonken worden, maar frisdranken en overheerlijke snacks zijn verkrijgbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.