Lavans hoofdsponsor Halve van Helmond

Lavans is de nieuwe hoofdsponsor van het hardloop- en wandelevenement Halve van Helmond. Het evenement krijgt met deze samenwerking een nieuwe naam: Lavans Halve van Helmond.

Het bestuur van de Lavans Halve van Helmond is enorm trots op de samenwerking. “Nog voordat de 1e editie heeft plaatsgevonden, hebben we een hoofdsponsor gevonden. Daaruit spreekt het vertrouwen van Lavans in onze organisatie” zegt Hans Steijaert, voorzitter van de Lavans Halve van Helmond. “Deze samenwerking steunt ons in de ambitie om een hardloop- en wandelevenement voor Helmond landelijk op de kaart te zetten.”

Maatschappelijk betrokken

Lavans, dienstverlener in bedrijfskleding en bedrijfshygiëne, ziet zich als de perfecte partner voor dit loopevenement. Het is een Helmonds familiebedrijf die nauw betrokken is in de omgeving. “Bij ons staat gezondheid en vitaliteit hoog op de agenda. Niet alleen voor onze medewerkers, maar voor de gehele maatschappij. Met trots verbinden we onze naam aan dit kansrijke evenement en leveren graag een maatschappelijk bijdragen hierin.” aldus Tristan van der Waart, directeur van Lavans.

1e editie op zondag 11 april

De 1e editie van de Lavans Halve van Helmond staat gepland op 11 april 2021. De organisatie is volop bezig om de mogelijkheden voor een coronaproof evenement in kaart te brengen. Het evenement heeft naast de halve marathon, verschillende afstanden voor hardlopers en wandelaars. Het richt zich daarbij op een breed deelnemersveld. Lopers jong en oud worden uitgedaagd om een mooie prestatie neer te zetten.

Klik hier voor meer informatie.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Fee Roelofsen

Fee Roelofsen Stagiaire redactie DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *