Learning Lab als broedplaats

Brainport Human Campus zette samen met onderwijspartners Fontys, ROC Ter AA en OMO Scholengroep Helmond een uniek initiatief op voor studenten: een Learning Lab als broedplaats, op de Human Campus Helmond.

Hier werken studenten van het VO, MBO en HBO gezamenlijk aan echte opdrachten in het domein van mens en werk. Het Learning Lab is een plek waar leergeluk van studenten groeit en die innovatie in het domein van mens en werk in de regio versnelt. Ook de gemeente Helmond is als partner aangesloten bij dit initiatief.

De komende jaren trekken alle partners samen op. Met de ambitie om een bijdrage te leveren aan de benodigde schaalsprong in de regio waarin ‘Gelukkig Leven, Leren en Werken’ hand in hand gaan met economische groei. Door verdere samenwerking tussen onderwijs, werkveld en overheid kan het Learning Lab uitgroeien tot hét innovatielab voor Mens en Werk. Een plek waar men samenwerkt aan maatschappelijke vraagstukken en mensontwikkeling.

Op donderdagmiddag 25 mei wordt het Learning Lab officieel geopend tijdens een event op de Human Campus in Helmond. Bij dit feestelijke openingsmoment zijn alle partners betrokken en aanwezig.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *