Lekkage warmtenet: werkzaamheden aan de Rivierensingel

Recent is gebleken dat in de leiding van het warmtenet van Ennatuurlijk een lekkage zit. Om dit lek te kunnen verhelpen, moet het bedrijf werkzaamheden uitvoeren. Vanaf 18 juni beginnen graafwerkzaamheden aan de Rivierensingel.

Afsluiten leiding

Ennatuurlijk is eigenaar van de leiding onder de grond die warmwater transporteert van de warmtekrachtcentrale Helmond naar de wijk Brouwhuis. Op de leiding is een lekkage ontstaan die verholpen moet worden. Om de lekkage op te kunnen sporen is het van belang dat het lekkende deel van de leiding afgesloten wordt. Om dit te kunnen doen moet Ennatuurlijk zogenaamde ‘’afsluiters’’ opgraven waarmee het lekkende deel van de leiding kan worden afgesloten.

Bergingen

Op de plek waar de graafwerkzaamheden plaats gaan vinden, zijn vandaag een aantal bergingen verwijderd. In samenspraak met de bewoners is gezocht naar een tijdelijke oplossing voor hun spullen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Gemeente Helmond afd. Persdesk

Bron: Gemeente Helmond afd. Communicatie

Dit artikel heeft 2 reacties

  1. Jennifer Reply

    Niet echt een fijn gezicht de foto van de brand gebruiken van 20 maart. Graag andere foto gebruiker ik ben de bewoonster van dat huis!

    • DitisHelmond Paula van Hout - Redactie Reply

      We gaan dit oplossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.