LEVgroep Helmond viert Dag van de Vrijwilliger

De Dag van de Vrijwilliger werd ook dit jaar weer uitbundig gevierd door LEVgroep Helmond. Daarbij kreeg menig vrijwilliger een leuke attentie overhandigd in de feestelijk versierde aula aan de Penningstraat. Vrijwilligers die veel tijd steken in de verenigingen, stichtingen en instanties die Helmond rijk is. Namens Dit is Helmond was vrijwilliger en wijkreporter Hans Choufoer aanwezig bij de feestelijkheden.

De dag bij de LEVgroep werd met name mogelijk gemaakt door Corine Boumans, Anouk van Stokkum, Harriette Klabbers en Petra Schreuder. Vier dames die behoren tot het team ‘adviseurs vrijwillige inzet voor maatschappelijke organisaties’. Maar ook dit team kreeg daarbij de hulp van weer een groep vrijwilligers.

Vrolijke boel

De aula bij de LEVgroep was mooi en vrolijk versierd met ballonnen en een tropische bakfiets, volgeladen met smoothies, schalen fruitige hapjes en andere lekkernijen. Kortom, de vrijwilligers werden niet alleen in een fleurige, maar tegelijk ook smakelijke omgeving ontvangen. Bij de ingang verwelkomde Circus Renz-directeur Milko Steijvers de gasten met muziek van zijn handdraaiorgeltje.

Drukte van belang

Tot de vele gasten bij de LEVgroep behoorden onder andere medewerkers van het IVN, de Super Sociaal, Jibb+, de Montessorischool en Perron 3 van het Leger des Heils. Ook wethouder Marita van Lierop kwam langs voor het persoonlijk uitdelen van de attenties aan de vrijwilligers. Vrijwilligers die werk verrichten voor organisaties als Nei Skoen, HVV, LEVgroep en wijkhuis De Zonnesteen. Helaas kwamen niet alle genodigde organisaties opdagen.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *