LEVgroep zoekt telefonistes voor ANWB AutoMaatje

De LEVgroep is momenteel op zoek naar telefonistes die als schakel kunnen dienen tussen de deelnemers en andere vrijwilligers in het kader van ANWB AutoMaatje. 

Bij ANWB AutoMaatje staan vrijwilligers klaar om minder mobiele buurtgenoten te helpen met vervoer, gewoon met hun eigen auto. Denk aan ritjes naar sociale activiteiten,  ziekenhuisafspraken, of de kapper. Jij bent als telefonist(e) een schakel tussen de deelnemers en de andere vrijwilligers. Samen met jouw vrijwilligersteam zorg jij er voor dat mensen vervoer hebben naar hun activiteiten. Mede door jouw hulp is vervoer geen probleem voor de daginvulling van minder mobiele buurtbewoners.

LEVgroep zoekt naar vrijwilligers die deze ritten telefonisch kunnen aannemen en verwerken in het systeem. Jouw beschikbaarheid betreft ten minste één ochtend per week, op een doordeweekse dag van 08.30 tot 12.30 uur. Natuurlijk kan ook jij een keer verhinderd zijn. Samen met het vrijwilligersteam wat de planning van de ritten doet, is er elke acht weken een bijeenkomst. Hier kunnen ervaringen worden gedeeld en kunnen teamleden met elkaar bijpraten.

Je kunt thuis werken of op de locatie van LEVgroep. Lijkt dit iets voor jou? Neem dan vrijblijvend contact op met Sofie de Laat van LEVgroep, via 06-18310732 of via email sofie.delaat@levgroep.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *