Lezing Elisah Pals van Zero Waste Nederland in Museum Helmond

Initiatiefneemster van Zero Waste Nederland, Elisah Pals, neemt haar gasten mee in de wereld van afvalvrij leven op 11 mei om 19.30 uur in Kunsthal Helmond. Ze geeft tips waarmee de afvalbak een stuk leger blijft. De toegang tot de lezing is gratis op vertoon van een geldig entreeticket.

In 2018 startte Pals het burgerinitiatief Zero Waste Nederland, nadat ze zelf al 2,5 jaar afvalvrij leefde. Op een met plastic bezaaid strand realiseerde ze zich dat afval symbool staat voor hoe wij als mensheid met onze planeet omgaan. Elisah focust zich op afvalpreventie en verspilling in de brede zin van het woord.

Avondopenstellingen

De lezing van Elisah Pals is onderdeel van een aantal avondopenstellingen. Kunsthal Helmond is dan te bezoeken van 18.00-21.00 uur op 8 juni, 6 juli en 4 augustus. Wat de thema’s worden van die open avonden is nog een verrassing. Bij de avondopenstellingen is een museumdocent aanwezig, voor vragen.

Tentoonstelling Antropoceen & Global Green Room

Tijdens de avondopenstellingen is er alle gelegenheid om ook de tentoonstelling ‘Antropoceen, Het tijdperk van de mens’ te bezoeken. Kijk op www.museumhelmond.nl voor alle actuele info over openingen, tarieven & kaartverkoop en het tentoonstellingsprogramma.

Aanmelden voor de lezing op 11 mei kan via https://museumhelmond.nl/evenementen/avondje-uit/. De Kunsthal is dan geopend van 18.00-21.00 uur.

Een beeld van de tentoonstelling Atropoceen. (Foto: FB Museum Helmond)

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.