Linda’s Hit Dossier dendert door met nieuw liveoptreden

Ook afgelopen zaterdag was Linda’s Hit Dossier, met een liveoptreden van het duo Tom & Jerry, een daverend succes. Alle reden om alweer een nieuwe studiogast uit te nodigen. Op Koningsdag 27 april is het de beurt aan de zeskoppige formatie Haggleslagg. Kortom, Linda’s Hit Dossier dendert vrolijk door met een nieuw liveoptreden.

Zaterdag 30 maart was het muzikale duo Tom & Jerry uit Bakel/Deurne te gast in de studio. Het was wederom een ongekend succes. Maar ook even wennen, zegt Linda’s Hit Dossier-presentatrice Linda van de Mortel. “Bij de eerste uitzending hadden we wat issues met Facebook, wat leidde tot enkele storingen. Op 30 maart zonden we daarom voor het eerst live uit via het platform Twitch. En dat ging direct een heel stuk beter.” De uitzending van 30 maart is terug te zien via het YouTube-kanaal van Dit is Helmond.

Haggleslagg

Voor komende maand, zaterdag 27 april, staat een nieuwe liveshow op de agenda. De lokale band Haggleslagg verzorgt dan zowel een interview als een optreden in de studio van Dit is Helmond in de mediatoren aan de Penningstraat. Haggleslagg is een sixties- en seventies coverband, die zichzelf omschrijft als ‘een gezellige vriendenclub zonder pretenties’. De band is opgericht in 2015 en bestaat uit Mark van Heeswijk, Willie Akkermans, Joop van den Reek, Geert-Jan van den Brand, Aart Pennings en Toon Vermulst.

Drie uur

Het eerste uur van de uitzending bestaat, zoals inmiddels gewoonlijk, uit een uitgebreid interview met de band. Ook komen de muzikale voorkeuren van de bandleden uitgebreid aan bod. In het tweede uur verzorgt Haggleslagg een liveoptreden in de studio. En in het derde en afsluitende uur schuiven de leden weer aan in de studio om gezellig na te kletsen en dieper in te gaan op het leven in en om de band.

Heb je vragen voor Haggleslagg. Je kunt ze vanaf nu stellen door een email te sturen naar lindashitdossier@ditishelmond.nl. Tijdens de uitzending zullen alle vragen door de bandleden worden beantwoord. Ook nu doen we als Dit is Helmond ons uiterste best om i.s.m. de Cacaofabriek vrijkaarten ter beschikking te stellen aan de stellers van de leukste vragen. Luisteren dus!

Lees ook: ‘Haggleslagg live in De Fonkel

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *