Linda’s Hit Dossier start met liveoptredens

Al geruime tijd leeft bij Dit is Helmond Radio de wens om te starten met livemuziek in een radioprogramma. Die wens wordt nu werkelijkheid. De primeur is voor het radioprogramma Linda’s Hit Dossier, gepresenteerd door Linda van de Mortel. In dat programma speelt de band WOOD88 op zaterdag 24 februari live in de studio.

Vanaf nu kunnen luisteraars elke laatste zaterdag van de maand genieten van unieke liveoptredens van de beste lokale en regionale bands, direct vanuit de studio van Dit is Helmond Radio.

Lokale talenten

Het zaterdagmiddagprogramma Linda’s Hit Dossier, dat wordt uitgezonden van 12.00 tot 15.00 uur, staat geheel in het teken van lokale muzikale talenten. Het eerste uur wijdt Linda van de Mortel aan een uitgebreide kennismaking met een lokale of regionale band. Luisteraars kunnen vragen stellen aan die betreffende bands. Uiteraard interviewt Linda alle leden van de band. Daarbij gaat ze ook in op hun muziekvoorkeur. In het tweede uur laten de bands live hun kunsten horen vanuit de studio. In het derde uur hoor je tenslotte een mix van muziek, gekozen door de bandleden.

WOOD88

Op zaterdag 24 februari bijt de Helmondse coverband WOOD88 de spits af in de radiostudio van Dit is Helmond. ‘Alles is er bij ons op gericht om het publiek een perfecte avond te bezorgen. Met een repertoire vol grote hits van de afgelopen decennia tot nú. Van grote artiesten als Elvis Presley, The Eagles, Bryan Adams. En natuurlijk met klassieke feestnummers als Sweet Caroline en Whole lotta Rosie’, zo valt te lezen op de website van de band.

Na een diepgaand interview met bandleden Ron, Peter, Nadine, Gerrit en Sander, treedt de band live op in de studio van Dit is Helmond. Heb je vragen voor de band, dit is je kans. Stuur je vragen naar lindavandemortel@ditishelmond.nl en tijdens de uitzending zal de band jouw vraag persoonlijk beantwoorden.

Linda’s Hit Dossier, elke zaterdag op Dit is Helmond Radio, van 12.00 tot 15.00 uur. DitisHelmond radio is te beluisteren via de 107.2 FM of op DitisHelmond.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Jason Gerritsen

DitisHelmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *