Live webcast over slimme mobiliteit

We blijven groeien als Helmond zijnde, maar daarmee groeit ook de druk op de wegen. Veranderingen aan de infrastructuur zijn dan ook hard nodig. Tijdens een live webcast kunt u vragen stellen over de bereikbaarheid van Helmond.

Nu reizen we nog van A naar B met onze eigen auto. In Helmond wordt al jarenlang gewerkt aan moderne technieken om het vervoer veiliger, vlotter en schoner te maken. Wat gaat de komende jaren nog meer gebeuren in Helmond voor een goed bereikbare, verkeersveilige en duurzame stad? In de slimme wijk Brainport Smart District wordt samen met de toekomstige bewoners gewerkt aan een vooruitstrevende mobiliteitswereld. Een wereld waarin een eigen auto voor de deur mogelijk verleden tijd is.

Live webcast

Tijdens een live webcast wordt u meegenomen in de wereld van slimme mobiliteit in Helmond en krijgt u antwoord op al deze vragen. Ook kunt u zelf vragen stellen via WhatsApp.

Wat: live webcast Slimme Mobiliteit Helmond
Wanneer: woensdag 10 juni van 19.30 – 20.30 uur
Waar: online via het YouTube en Facebook van de gemeente Helmond

Programma

• Hoe beïnvloedt Corona onze mobiliteit? Gertjan Koolen van het programma SmartwayZ.NL vertelt over de gevolgen van de coronacrisis voor mobiliteit.
• Wethouder Antoinette Maas laat zien wat in Helmond gebeurt op het gebied van mobiliteit.
• Menno Lijkendijk van Mobility Mixx gaat in op de deelmobiliteitsdiensten in Helmond, zoals de elektrische deelfietsen van GO About en de knalgroene elektrische deelscooters van Go Sharing.
• Tot slot vertelt Sonja van Uden over hoe innovatieve mobiliteit werkelijkheid wordt in Brainport Smart District, de slimste wijk van Nederland.

Hoe het werkt

Ga op woensdag 10 juni naar het YouTube of Facebook kanaal van gemeente Helmond en bekijk live de online uitzending. Tijdens de uitzending staat non-stop een mobiel nummer in beeld. Hiernaar kunt u uw vragen versturen via WhatsApp, die mogelijk direct in de uitzending worden beantwoord.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Gemeente Helmond afd. Persdesk

Bron: Gemeente Helmond afd. Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *