Livestream ondertekening Helmonds Preventieakkoord

Vanavond, 14 december,  wordt het Helmonds Preventieakkoord ondertekend. Dit akkoord is bedoeld om de gezondheid binnen Helmond te verbeteren. De ondertekening zal live te zien zijn op het tv-kanaal van DitisHelmond. De uitzending is van 17.00 uur tot 18.oo uur. 

In sommige wijken van Helmond leven de mensen gemiddeld zeven jaar korter dan andere. En het gat tussen te verwachten gezonde levensjaren is nog veel groter: dat bedraagt maar liefst negentien jaar.

“Dit willen en kunnen wij niet accepteren. We willen graag dat àlle Helmonders gezond en gelukkig door het leven gaan, en bovendien willen we dat de gezondheidsverschillen tussen wijken kleiner worden. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het niet: een gezonde leefstijl is voor de één makkelijker vol te houden dan voor de ander. En toch denken wij dat het belangrijk is om aandacht te hebben voor die leefstijl; om Helmonders te helpen met het maken van gezonde keuzes”, zeggen de initiatiefnemers.

DitisHelmond is te bekijken op Ziggo analoog 256 en Ziggo digitaal kanaal 36. Op KPN via kanaal 526, Telfort kanaal 1429. Edutel, en Fiber via kanaal 2109. Voor mensen buiten Helmond is de TV ook te bekijken via onze site.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Liam Toll

Liam Toll volgt namens DitisHelmond de Helmondse politiek en heeft tevens een wekelijkse column op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *