Culinair Helmond
In 2018 heeft Sligro Helmond, in het kader van een grote verbouwing, een bijzondere dinercheque-spaaractie georganiseerd voor haar klanten. De actie bleek zo’n groot succes dat deze een vervolg krijgt.

Vestigingsmanager Mike Brugman legt uit: ‘In Helmond vind je volop goede horecagelegenheden, dat mag best wat meer bekendheid krijgen. Wij voelen ons nauw betrokken bij deze ondernemers en onze service is altijd zeer persoonlijk en klantgericht.

In samenwerking met Ditisonzewijk-Helmond gaan we Helmondse horecaondernemers dan ook een extra platform geven waar ze hun restaurant kunnen aanprijzen met een korte video, gemaakt door Ditisonzewijk.nl , op “www.ditisonzewijk.nl”. Wij, Sligro Helmond, faciliteren deze actie.’

Loro Blonyo eerste kandidaat “uitgaan in culinair Helmond”
‘Daarnaast start op 18 juli 2019 wederom de restaurant-actie voor de klanten van Sligro Helmond. Onze klanten kunnen bij Sligro sparen voor een kortingsbon, die ze bij het deelnemende Helmondse restaurants kunnen inleveren. Op deze manier krijgen de deelnemende restaurants een podium om zich in Helmond, en wellicht ook buiten Helmond, meer bekend te maken.’

Het eerste restaurant dat een video krijgt aangeboden is het nieuwe restaurant op de Markt in Helmond, Loro Blonyo, met gerechten uit de authentieke Indische keuken. In het kader van ‘Groots in genieten’, wil Sligro Helmond via deze restaurantactie nog meer ondernemers laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten.

Sligro Helmond in het kort
Met 4800 m2 vloeroppervlakte en een aantal ervaren en deskundige foodprofessionals is de Helmondse vestiging een specialist op het gebied van versproducten, wijn, food en non-food artikelen. Er is ruime keuze uit een verrassend assortiment voor iedere ondernemer. De vestiging is goed bereikbaar vanuit de omgeving en er is voldoende parkeergelegenheid. Elke drie weken extra aanbiedingen tegen scherpe prijzen door groots inkopen en bulkverpakkingen. Extra korting bij grote volumes. Ook voor een goed en persoonlijk advies is de klant bij de Sligro aan het juiste adres. Sligro bezorgt ook bij de klant thuis.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *