Louis Coolen en John Heijster ‘sterkhouders’ SV De Braak

SV De Braak heeft twee nieuwe sterkhouders aan de club weten te verbinden: Louis Coolen en John Heijster. Twee mannen die hun sporen in het voetbal inmiddels ruimschoots hebben verdiend.

Het bestuur van SV De Braak heeft de visie om het voetbal in de stad Helmond op zowel prestatief als recreatief niveau verder te ontwikkelen. Om dit te bewerkstellingen heeft SV de Braak, als ondersteuning van de al aanwezige vele vrijwilligers en kaderleden die elke week paraat staan, twee sterkhouders aan de club kunnen verbinden op voetbaltechnische zaken: Louis Coolen en John Heijster.

Louis Coolen (PSV, Nuenen, Helmond Sport, Roda JC, FC Eindhoven, Zenit St. Petersburg), en John Heijster (Helmond Sport, Brandevoort, Nuenen) hebben hun sporen in het voetbal ruimschoots verdiend, zowel op professioneel als op amateurniveau.

Structurele groei

Door investeringen in te zetten op de organisatie van SV De Braak wil de club haar groei structureel blijven verbeteren. “En daarbij een sportklimaat creëren, waar eenieder zich veilig, thuis en op zijn plaats voelt, maar vooral veel plezier aan het spel beleeft”, aldus het bestuur van SV De Braak.

[Foto: SV De Braak]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *