Vorige week was Omroep Helmond op bezoek bij Jan en John, makers van het Helmonds Vakantieboek. We wilden graag een vakantieboek cadeau doen en mensen konden zich daarvoor opgeven. Er werd massaal gereageerd en de winnaar is……

Marieke, zij vond dat haar grootouders wel een lichtpuntje konden gebruiken in een voor hen lastige tijd. Leontien Verhoeven, presentatrice bij Omroep Helmond, ging langs om de verrassing te brengen.
De oma van Marieke was erg verrast en vond het heel leuk. Ze vertelt aan Leontien dat Marieke al had aangegeven dat ze thuis moest blijven, maar niet waarvoor.

De opa van Marieke heeft dementie en weet niets meer, zijn vrouw geeft aan dat zij ‘s ochtends extra vroeg opstaat, zodat zij wat klusjes in huis kan doen voordat meneer wakker wordt en de hulp komt voor het wassen en aankleden. Na het ontbijt gaat meneer in de stoel zitten en slaapt heel veel. Mevrouw vindt het erg zwaar, de continue zorg voor haar man. Maar ze wil hem graag zo lang mogelijk thuis hebben. En het gaat goed als zij alles doet, en zorgt dat hem aan niets ontbreekt. Maar dat hou je niet altijd vol, geeft mevrouw aan.
Toch vindt ze het geen fijn idee als haar man ergens anders zou gaan wonen.

We hopen dat meneer en mevrouw samen het Vakantieboek kunnen bekijken en dat het een lichtpuntje biedt in deze tijd.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *