Martijn de goochelaar wil schitteren op Broadway

Waskracht geeft op Dit is Helmond iedere week iets meer prijs over de voorstelling in september. Zoals de wasvrouw vroeger door de stad trok om de was op te halen, zo trekt Waskracht in de weekenden van september met een muzikale en kleurrijke optocht en voorstelling door de Helmondse wijken. Regisseur Anneke Schröder: “We nemen het publiek mee achter de schermen van een circus, want daar is het leven echt. Niet opgepoetst en gepolijst zoals een gewone circusvoorstelling in de  piste, maar rauw en vrolijk zoals ons dagelijkse leven zelf. Het publiek gaat zich zeker herkennen in het geworstel van alle circusbewoners. Het zouden stuk voor stuk stadsgenoten kunnen zijn.”

Maak deze week kennis met Martijn de goochelaar

Hij vergelijkt zichzelf graag met Magic Mike en wil dé grote trekpleister van het circus zijn. Hij droomt van volle zalen, zoals Magic Mike die in de jaren ‘90 had met een spetterende show op Broadway. Helaas wil die glans maar niet echt afwrijven op het circus. Hoe stoer hij ook doet, hij heeft een oogje op zijn assistente Stephania, de jongste dochter van de directeur. Maar of zij hem ook ziet zitten?

Martijn de goochelaar wordt gespeeld door Pim Hegeman (Binderen, Helmond-Noord) en Adrian Grootenboer (Brouwhuis) 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Waskracht Helmond

Het is hoog tijd voor kleur, feest en positiviteit in Helmond. Theaterproject Waskracht trekt in juni/juli in vijf weekenden op de platte kar en met een bonte karavaan door deHelmondse wijken, zoals de wasvrouw vroeger rondging om de was op te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *