De Medicura Thuiszorgwinkel gaat verhuizen

Vandaag, maandag 1 november verhuist de Medicura thuiszorgwinkel van de Kanaaldijk Noordoost naar het voormalige winkelpand van Leef & Zorg, gelegen aan de Geysendorfferstraat 7 in Helmond. De nieuwe locatie biedt, ten opzichte van de huidige locatie, ruimte voor een groter assortiment.

De eigenaar van Leef & Zorg, Angelo Leenen, heeft zich jaren ingezet om mensen uit de omgeving van Helmond te helpen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Deze passie zet hij voort in de nieuwe Medicura thuiszorgwinkel. “Ik kijk er naar uit om de klanten in de nieuwe Medicura Zorgwinkel te verwelkomen”, aldus Angelo Leenen. De huidige samenwerking en afspraken met de Zorgboog en Zorgboogextra blijven ook na de verhuizing in stand.

Outlet

De huidige locatie van de thuiszorgwinkel van Medicura in Helmond aan de Kanaaldijk Noordoost 18, zal aan het einde van dit jaar haar deuren sluiten. Voor de definitieve sluiting kunnen mensen hier in november en december terecht voor scherp afgeprijsde zorghulpmiddelen.

Medische hulpmiddelen

Bij de thuiszorgwinkel in Helmond kunnen mensen terecht voor medische hulpmiddelen. Deze zorghulpmiddelen zijn gratis te lenen, tijdelijk huren of zelf te kopen. Het assortiment bestaat o.a. uit zorgbedden, scootmobielen, rollators, sta-op stoelen en rolstoelen, maar ook ouder & kind, gezondheids- en hygiëne producten.

Openingstijden

De Medicura Zorgwinkel aan de Geysendorfferstraat 7 in Helmond, is vanaf 1 november geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

De outlet aan de Kanaaldijk Noordoost 18 in Helmond, is vanaf 1 november tot kerst geopend van donderdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. www.medicura.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *