MEE Linck is de nieuwe naam voor informele ondersteuning door MEE de Meentgroep.

Deze activiteit van MEE richt zich op het leggen van contact tussen mensen met een beperking onderling, met sociale groepen zoals een vriendengroep, met een sportclub of vrijetijdsvereniging of met een vrijwilliger/maatje.

LiNCK: Leren in contact komen

Mee LiNCK is ook actief in Helmond Er is veel behoefte aan deze vorm van ondersteuning. Het leggen en onderhouden van contact gaat bij mensen met een beperking niet altijd vanzelf en is vaak lastig. Bij LiNCK zijn ze ervan overtuigd dat iedereen mee kan en mee mag doen. Mee LiNCK gelooft in een inclusieve maatschappij.

Mee LiNCK komt de eerste keer bij hulpvragers thuis. Samen onderzoeken ze wensen en mogelijkheden. Bekeken wordt welke vorm het beste bij hen past en ze proberen dat samen te realiseren.

Meer weten over MEE LiNCK ? Op zoek naar contact ? Jezelf aanmelden als vrijwilliger ?

Ga naar https://www.meedemeentgroep.nl/linck of mail naar linck@meedemeentgroep.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Stichting MEE Zuidoost Brabant

Missie Meedoen mogelijk maken Iedereen moet zo zelfstandig mogelijk mee kunnen doen. Ook mensen met een beperking. Dáár zetten wij ons iedere dag voor in. We werken samen met andere organisaties aan een samenleving waarin iedereen erbij hoort. En ondersteunen mensen met een beperking en hun omgeving op alle gebieden van het leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *