Naast de beloofde Beer en Burgers waren er op 20 mei wel meer dan Two Smoking Barrels te vinden op het terrein van Gilde St. Antonius Abt in Mierlo-Hout.

Dit jaar had het Beterwordthetniet-Bbq-team namelijk naast The HangBelly Bbq ook een pizzaoven het terrein opgesjouwd, waar dan ook gretig gebruik van werd gemaakt. Tot opluchting van velen was ook de Ciderbar aanwezig met frisse Scandinavische ciders. Volop keuze uit craft bier van oude bekende en nieuwe brouwerijen. En wat te denken van de aanstekelijke muziek die te beluisteren was. Lynn and the Rattleshakes zorgde voor heerlijke Hillbilly Blues. Motherfät speelde covers in een moddervet jasje. En tussendoor kreeg ook DJ Frogson de voetjes van de vloer.

De picknicktafels stonden weer klaar om gezellig met familie en vrienden aan te kletsen. Op het grasveld kon je je weer welvallig neervleien, samen met je geliefde, of om een kaartje te leggen. De vele soorten bier kon je drinken uit een super-de-luxe-nieuw proefglas. Dat allemaal in een lekker zonnetje met een relaxed sfeertje om je heen.

Al met al genoeg redenen om er vooral voor te zorgen dat je er ook volgend jaar bij bent voor een nieuwe editie van Beer Burgers & Two Smoking Barrels  Hier een sfeerimpressie van DitisHelmond.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *