Meer energie uit het huis halen

Nu de dagen korter en kouder zijn en iedereen veel thuis is, is het zinvol om energie te besparen. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met kleine energiebesparende maatregelen kan de energierekening omlaag. Gemeente Helmond en Energiehuis Helmond hebben daar een actie voor gestart. 

Inwoners van Helmond kunnen gratis energieadvies krijgen van een energiecoach van het Energiehuis. De energiecoach kijkt mee naar het energieverbruik en de mogelijkheden om energie te besparen. Dat kan met eenvoudige maatregelen als het juiste gebruike van een cv-ketel, het aanbrengen van radiatorfolie of het besparen op verlichting. Maar de energiecoach kan ook adviseren over grotere maatregelen zoals isolatie of zonnepanelen. Bij het advies deelt de coach ook een energiebespaarbox uit met gratis ledlampen, tochtstrips, radiatorfolie, een douchetimer en veel handige bespaartips.

Gratis energieadvies en de bespaarbox

Ga voor meer informatie en aanmelding naar de website: www.allelichtenopgroen.nl/energiecoach Het Energiehuis neemt dan contact op om een afspraak in te plannen. Vanwege de feestdagen kan het iets langer duren voordat de afspraak gemaakt wordt.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Gemeente Helmond afd. Persdesk

Bron: Gemeente Helmond afd. Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *