“Meer mogelijk met Voetbalkleding” zoekt voetbalfans met beperking

Meer mogelijk met Voetbalkleding is op zoek naar supporters van Helmond Sport, PSV, Feyenoord en/of het Nederlands Elftal met een beperking tot 30 jaar. De stichting zoekt deze mensen omdat ze graag wensdozen met voetbalitems uit wil reiken aan deze doelgroep. Hiermee willen ze de doelgroep een steuntje in de rug geven.

Normaliter financiert stichting ‘Meer mogelijk met Voetbalkleding’ uitjes voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking (tot 30 jaar), maar door de huidige Coronasituatie is dat niet of nauwelijks mogelijk.

Een wensdoos kan bestaan uit een (combinatie van een) shirt of broek van Helmond Sport en/of een sjaal of fanartikel van PSV, Feyenoord en/of Oranje, afhankelijk van de clubvoorkeur. Ook kan een wensdoos uit een mix van clubs bestaan indien iemand meerdere favoriete clubs heeft. Helmond Sport-spelers Jordy Thomassen en Stijn van Gassel hebben tevens medewerking verleend aan deze actie door enkele items te signeren.

Iemand opgeven die een wensdoos verdient en deze nog niet heeft gehad van de stichting? Op de website van de stichting staat alle info. De kleding komt uit de webshop van de stichting, waarmee de stichting geld ophaalt om haar doelen te verwezenlijken, of is geschonken door donateurs.

Kijk voor aanmelden en meer informatie op de website: meermogelijkmetvoetbalkleding.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *