Meet & Match voor (maatschappelijke) organisaties

Jaarlijks organiseert Vrijwilligerswerk LEV Helmond een Meet & Match bijeenkomst waar (maatschappelijke) organisaties elkaar treffen om kennis en kunde met elkaar te delen en elkaar op weg te helpen. Dit jaar is er vanwege corona voor een andere vorm gekozen: twee inspirerende én gezellige online sessies op dinsdag 15 en woensdag 16 december.

Dinsdagavond 15 december van 19.30 uur tot 21.00 uur

Een sessie over het behouden van vrijwilligers, zeker nu in deze bizarre tijden van corona! Hoe houd je jouw vrijwilligers actief en betrokken? Hoe kun je jouw vrijwilligers waarderen? We zullen een leuke combinatie neerzetten van het delen van kennis en met elkaar aan de slag gaan. Er kan veel worden genetwerkt. Alles online, maar op een leuke, afwisselende manier!

Woensdagmorgen 16 december van 10.00 uur tot 11.30 uur

In deze dynamische workshop wordt er verteld over de diverse financieringsmogelijkheden van jouw vrijwilligersorganisatie of bewonersinitiatief. Uiteraard gaan we met elkaar aan de hand van diverse werkvormen in dialoog én sluiten we af met het op een creatieve manier opzetten van een eigen Case for Support voor jouw project. Online en informatief, maar zeker afwisselend en vooral veel zelf doen en ervaren!

Deelnemen

Deelnemen aan een of beide sessies, kan door aan te melden via www.levhelmond.nl/meet-match. Een bevestiging van de aanmelding komt dan direct in de mail en een week voor de sessie een link (ZOOM) om in te loggen met verdere instructies. Voor vragen: vrijwilligerswerkhelmond@levgroep.nl of bel 0492 59 89 89.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *