Metamorfose voor Albert Heijn Dierdonkpark Helmond

De Albert Heijn in het Helmondse Dierdonk sluit zaterdag 26 november om 16:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt vervolgens compleet verbouwd. “We krijgen een moderne Albert Heijn waar alles nieuw is, van vloer tot aan plafond”, zegt supermarktmanager Marc Strijbosch. “Dinsdag 6 december gaan we om 11:00 uur weer open en dat wordt een gezellig feest. Iedereen is van harte welkom om de opening samen met ons te vieren.”

De eerste 5.000 klanten krijgen een leuke attentie en in de winkel zijn proeverijen. De bekende, levensgrote hamster is bij de opening aanwezig en komt een dag later weer langs: een mooie kans om samen op de foto te gaan.

Meer vers

De verbouwing van Albert Heijn Dierdonkpark blijft binnen de bestaande muren. Door een slimme inrichting zal het binnenin wel ruimer zijn. Klanten hebben straks keuze uit een groter assortiment. Vooral het versaanbod neemt flink toe. Ook kun je er dan boodschappen doen met zelfscan. De winkel blijft de extra services bieden met onder andere PostNL, een oplaadpunt voor de OV-chipkaart, een geldautomaat en een ophaalpunt van bol.com. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Brouwhorst 49 en Torenstraat 1.

Gemoedelijkheid

Albert Heijn Dierdonkpark is sinds vorig jaar van de Van Doormalen Retail Groep. Zij willen Dierdonk een winkel geven die weer jaren mee kan en waar de Brabantse gemoedelijkheid centraal staat. “Dat gaat met onze vernieuwde Albert Heijn vast lukken. Bovendien hebben we enthousiaste medewerkers die graag voor de klanten klaar staan. We kijken uit naar de opening op dinsdag 6 december. Kom langs, we zijn benieuwd naar de reacties”, aldus de supermarktmanager.

Foto – Albert Heijn, Andries van der Ree 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.