Michael Rieter lijsttrekker Mì Hellemonders

De nieuwe Helmondse politieke partij/beweging ‘Mì Hellemonders’ heeft unaniem Michael Rieter gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

In partycentrum De Molen was een groot gedeelte aanwezig van de inmiddels tientallen leden tellende jongste Hellemondse politieke partij/beweging. Daar werd Michael Rieter  gekozen tot lijsttrekker. “Mì Hellemonders gaat de komende vijf maanden aan de weg timmeren om te zorgen dat alle Helmondse inwoners weten dat er weer iets meer en anders te kiezen valt om te zorgen dat zij goed vertegenwoordigd zullen zijn in de Helmondse gemeenteraad”, meldt de fractie. “Want het zijn uiteraard de inwoners van Helmond die op 16 maart 2022 gaan bepalen wie voor de komende vier jaar hun belangen gaat vertegenwoordigen. En op mij kunnen de inwoners rekenen en wel Mì Hellemonders,” zegt de lijsttrekker.

V.l.n.r secretaris/penningmeester Martien van den Hoven, voorzitter René van de Westerlo en lijsttrekker Michael Rieter (foto: Gerard van Hal)

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *