Mooie resultaten jongens HT’35: Zilver voor Nick van Heugten

Turnvereniging HT’35 Helmond heeft niet alleen een dames, maar ook een heren en jongens afdeling binnen de wedstrijdgroepen. In Weert vonden op zondag 10 februari de eerste kwalifcatiewedstrijden 4e divisie voor het NK plaats.

In wedstrijd 1 waren dat instappers Hugo Boersma, Rafael Jansen Yme Fabrie en Teun Heinemans. Dit was hun eerste officiële wedstrijd, heel erg spannend dus. Alle vier hebben ze een superwedstrijd gedraaid!
Hugo werd 6e, Teun 15e, Yme 19e en Rafael 31e.
Met nog een aantal verbeterpunten kan de training weer verder aan de slag.

Op de foto: Nick, Lucas / Hugo, Teun, Yme en Rafael (Bron HT’35).

In wedstrijdronde 3 kwamen pupillen Nick van Heugten en Lucas van Dijk in actie. Deze mannen hebben beide een goede wedstrijd gedraaid. Lucas eindigde als 8e en Nick kreeg het zilver om gehangen. In april turnen de jongens nog een kwalificatiewedstrijd en op basis van ranking van beide wedstrijden kunnen ze geplaatst worden voor het NK.

Het weekend van 23-24 februari wordt weer een druk turnweekend.
In Oisterwijk wordt zaterdag gestreden om het regiokampioenschapen divisie 3 / N3. Nagenoeg alle (30) turnsters van HT’35 hebben zich hiervoor geplaatst.
Zondag de toestelfinales voor de onder- en bovenbouw divisie 2,3 en N2, N3, N4: 49 HT’35 turnsters hebben zich geplaatst voor maar liefst 110 toestelfinale plaatsen!

Zaterdagmiddag vanaf 13:30u vindt er in de eigen turnhal van HT’35 aan de Raktweg een oefenwedstrijd plaats voor de onderbouw D1-D2 Olympia Cuijk. Allen heel veel plezier en succes toegewenst.
www.ht35.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Turnvereniging HT'35

De van oorsprong Houtse Turnvereniging werd in 1935 opgericht voor jongens en heren. Vanaf 1946 werd hieraan een damesafdeling toegevoegd. Tot de jaren '60 werden er op turngebied vele goede resultaten behaald bij zowel de dames als de heren.Tegenwoordig geven de vele trainers en trainsters les in verschillende gymzalen in Helmond: in de wijken Mierlo-Hout, (2 plaatsen) Stiphout, Brandevoort en Rijpelberg en draait HT'35 mee aan de wedstrijd top van de regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *